Over Jolanda Vos

Ik (Jolanda Vos) ben het gezicht van L&P Coaching. We zijn allemaal mensen op ons eigen levenspad. Er zullen periodes zijn waarin alles lekker loopt en er kunnen tijden zijn waarin je steeds weer ergens tegenaan loopt, waardoor je je belemmerd voelt.

Wanneer je je belemmerd voelt en je niet goed weet hoe je hier nu mee om kan gaan is het fijn wanneer iemand je inzicht geeft en mogelijkheden laat zien.

Mensen dit inzicht geven in hun eigen proces, waardoor ze weer verder kunnen geeft mij veel voldoening en is van grote betekenis voor mij.

”Volg je hart, want dat klopt!”

Profiel

De mens zelf achter de communicatie vind ik reuze interessant. Waarom doen en voelen mensen de dingen die ze doen en voelen? En wat voor intentie zit daarachter? Dit met respect en oordeelloos onderzoeken levert inzicht op. Het motiveert mij wanneer mensen hier zelf meer grip op krijgen, dit alles in de wetenschap dat iedereen alle kennis en mogelijkheden in zich heeft.

Ik heb de opleidingen NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Purpose afgerond en ben hiermee in staat mensen een spiegel voor te houden en daarmee inzicht te geven in hoe zij dingen doen. Tevens geef ik ze door gerichte vragen te stellen de mogelijkheid dingen op een andere manier te doen. Ik begeleid daarbij mensen in het realiseren van hun persoonlijke doelen.

Ik zet mij in als procesbegeleider, luisterend oor en spiegel. Dit alles met respect, oordeelloos en vol passie en liefde.

Daarbij heb ik de opleidingen Basis Hypnose en Advanced Hypnose afgerond. Hypnose is een prachtig hulpmiddel om bij iemand positieve veranderingen te realiseren in het onderbewustzijn. Wanneer hypnose ingezet wordt, wijzigen fundamentele bouwstenen op 'je harde schijf'. Hierdoor kan je 'werkgeheugen' anders met situaties omgaan.

Door de combinatie van NLP en Hypnose kan ik de sessie uitermate goed afstemmen op de vraag van de cliënt. Er zijn vraagstukken waarin de bewustwording door middel van coaching een grote verandering teweeg brengt. En er zijn vraagstukken waarbij met hypnose in het onderbewustzijn gewerkt kan worden waardoor bij de cliënt veranderingen reeds geïmplementeerd worden en de cliënt het alleen nog maar hoeft te ervaren. Beiden zijn prachtige tools om mee te werken en om in te mogen zetten in het belang van mijn cliënten!

Voor mijn persoonlijke ontwikkeling lees ik boeken, volg workshops en lezingen en spar zelf regelmatig met mijn coach. Ik ben momenteel bezig met de Trainersopleiding NLP, waardoor ik nog meer tools in handen krijg om het coachen en begeleiden nog breder in te zetten.

    E.E.:

    “ De eerste keer dat ik jou bezocht heb je me onder hypnose gebracht. Je hebt veel beweging gebracht in mijn onderbewustzijn. Heel apart, een groei van binnenuit. Ik heb mijn "wezen" daadwerkelijk groter voelen worden.   ”