Hey, ik ben Jolanda,

Net als veel mensen heb ik een hele tijd mezelf gefrustreerd gevoeld over mijn lijf, ofwel over mijn overgewicht. Wellicht herken je je erin, dat je met enige regelmaat weer de discipline eigen maakt om te beginnen met ‘afvallen’. Ofwel je hoopt dat dat het resultaat is van al je inspanning. Je begint vol enthousiasme met een dieet, meer bewegen of wat dan ook en na verloop van tijd dan breekt er ergens iets van binnen en krijg je de motivatie niet meer bij elkaar om ermee door te gaan. Met als resultaat, dat toch weer langzaam ieder kilootje, wat je er met veel werken af hebt weten te krijgen, er weer aankomt. Met uiteindelijk veel frustratie tot gevolg. En ja, dan zijn er tal van manieren om hier mee om te gaan, maar eerlijk is eerlijk, van binnen voelt dat niet fijn.

”Vrijheid ervaar je, door te kiezen voor jezelf !”

Maar het kan ook anders! Met de body-mind connectie!

Een tijd geleden ben ik begonnen met een opleiding voor persoonlijke ontwikkeling. En tja, dat gaf me inzichten. Ik kwam er achter dat ik heel veel in mijn leven deed dat ik dacht dat van mij verwacht werd, en ik deed niet veel meer waar ik zèlf gelukkig van werd. Tijd voor verandering dus! En wat ik leerde was dat er veel in mijn systeem zat dat me niet hielp bij het realiseren van mijn doelen. En ja hoor, ook niet bij mijn doelen voor mijn lijf.

Maar toen begreep ik pas hoe belangrijk de body-mind connectie is. Ofwel hoe we ons emotioneel voelen en hoe we ons fysiek voelen is meer aan elkaar gekoppeld dan we soms denken.

Ik heb mezelf eens goed onder de loep gelegd en ik heb mijn systeem en patronen veranderd, ik ben andere dingen gaan doen en kreeg daarmee ook een ander resultaat. En het resultaat is dat ik nu dingen doe die ík wil, waar mijn hartje een sprongetje van maakt, ofwel die écht bij mij passen. 

Ik ben wie ik ben! Ik ben wie ik wil zijn! En dat geeft mij een gevoel van vrijheid!

En het resultaat is ook dat ik heel wat kilo’s achter me heb kunnen laten.

Wish it, dream it, do it!

Met mijn programma 'Gewicht in balans' help ik mensen die de verantwoordelijkheid willen en durven te nemen voor hun eigen leven én lijf, om meester te leren zijn over hun leef- en eetgedrag.

Durf jij het aan om de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en lijf?

Lees dan mijn programma 'Gewicht in balans' en kies voor jezelf!

Lieve groet, Jolanda


Wat doe ik zoal nog meer......

Naast het genieten van mijn gezin en dieren is het mijn passie om mensen in hun eigen kracht te zetten.
In hun eigen kracht in vrijheid en verbinding. 
Ikzelf heb mijn eigen kracht gevonden in vrijheid en verbinding en dat gun ik iedereen.
Vandaar dat ik als NLP-trainer trainingen geef in communicatie en persoonlijke ontwikkeling, zodat mensen de weg weer terug kunnen vinden naar zichzelf. De mooiste zoektocht die er is! Om weer contact te maken met wie jij in essentie bent en te gaan leven vanuit jouw hart in plaats van uit je hoofd.
Naast de trainingen die ik geef, begeleid ik mensen in hun processen in één op één coaching. Dit doe ik op ieder vlak waar de behoefte van jou als gecoachte ligt. Maatwerk, afgestemd op jou als individu, om jou weer in je kracht te begeleiden.
Daarnaast hou ik me bezig met mensen begeleiden in hun proces met het programma 'Gewicht in balans'.