Ervaringen

Naast het coachen in mijn eigen praktijk L&Pcoaching, ben ik assistent-trainer/mentor en coach bij diverse NLP opleidingen.

”Als je de hulp van een ander accepteert, betekent dat niet dat je faalt. Het betekent dat je er niet alleen voor staat.”

Persoonlijke reacties

N.B.

Vanaf het eerst moment voelde ik dat ik bij de juiste coach terecht was gekomen Jolanda is een warme persoon die met veel respect naar je luistert. Zij weet op een integere manier jou tot inzichten te brengen. Door haar coaching vond ik de kracht om keuzes te maken. Daar ben ik haar heel dankbaar voor.

Bedankt voor alles Jolanda. Dankzij jou, vond ik mijn lach terug.

E.E.

Lieve Jolanda,
De eerste keer dat ik jou bezocht heb je me onder hypnose gebracht. Je hebt veel beweging gebracht in mijn onderbewustzijn. Heel apart, een groei van binnenuit. Ik heb mijn "wezen" daadwerkelijk groter voelen worden.
Zelfs een paar woorden van mijn pap gehoord. (+? '08).
De daaropvolgende gesprekken die ik met jou gevoerd heb, hebben mijn focus ergens anders op gevestigd. Dit heeft er in geresulteerd dat ik weer een stuk gelukkiger ben in "de situatie".
We zijn er nog lang niet, maar zitten weer op het juiste spoor.
Bedankt voor je wijze woorden en vooral voor de diepgaande zelfreflectie...
Je bent een heel wijze vrouw!
Bedankt voor alles!

R.M.

"Jolanda heb ik ontmoet in mijn NLP opleiding. Ze was daarin mijn coach. Ze heeft mij continue gesteund op een ontzettend mooie, warme, positieve manier. Ze geeft je op het juiste moment iets aan, waardoor ik mezelf weer sterker voelde.... Ze straalt een kracht uit en die geeft ze op een liefdevolle manier aan je door. Een prachtmens! Ze weet 'het beste' uit de ander omhoog te halen.’’

T. J.

‘’Jolanda is een coach die vanuit respect en met oprechte en liefdevolle aandacht naar je luistert en van daaruit de vinger op de juiste plek weet te leggen. Met haar passie en humor weet ze je te raken en uit te dagen om in beweging te komen.’’

J.B.

"Jolanda is wat mij betreft een super coach. Een no-nonsense type die zeer goed luistert. Zij heeft een sterk intuïtief gerichte manier van mensen benaderen. Voor je het weet heeft zij alle vertrouwen gewonnen en maakt dat ook volmondig waar.
De technieken die ze bij de NLP trainingen geleerd heeft worden door haar overzien en zij is als geen ander in staat om deze aan de cliënt aan te passen.
Kortom een supercoach die van mij alle waardering krijgt."

J.L.

Naturel, zonder opsmuk en alsof NLP heel eenvoudig is. Door haar manier van doen mag ze bij mij heel dichtbij komen. Kwetsbaar zijn bij haar voelt heel veilig. Kortom: een prachtcoach.

Renate Bleij, Master Practitioner Coach EMCC/ NLP trainer

"Jolanda heb ik leren kennen als een toegewijd coach en integer mens. Het is voor mij heel plezierig geweest te werken met iemand die zo gemotiveerd is. Zij is altijd bezig geweest om zoveel mogelijk kennis en vaardigheden te vergaren om het vak maximaal en zo goed mogelijk onder de knie te krijgen.’’ 

    J.L.:

    “ Door haar manier van doen mag ze bij mij heel dichtbij komen. Kwetsbaar zijn bij haar voelt heel veilig.  ”