Kennismaking NLP

Wil je zelf kennismaken met NLP door bijvoorbeeld een informatieavond of kennismakingsdag te volgen? Dit kan bij Response Instituut.

ga hier naar de Website


Wie is Response Instituut?

Response Instituut staat in Nederland te boek als een toonaangevend NLP & Hypnose-instituut, dat je de mogelijkheid biedt om te ontdekken hoe je zelfverzekerder kunt zijn en meer vanuit eigen kracht en gevoel kunt handelen. Vanuit 2 vestigingen bedienen wij onze cursisten (Response Instituut – Roermond – Limburg en Response Instituut Arnhem – Gelderland). Stel je eens voor hoe zou het zijn als je je innerlijke rijkdom aan kunt boren. Hoe zou je leven er uitzien, als je mentaal en emotioneel kunt groeien en oude patronen kunt doorbreken. Als je handelt, spreekt, werkt en communiceert zoals jíj dat wilt.

Een leven waarin je zelfverzekerd en met een sterke innerlijke kracht je eigen weg bepaalt, dat is wat wij je willen geven. Het mooie is dat iedereen zich bij Response Instituut thuis voelt – ongeacht wie je bent of welke achtergrond je hebt. Het aanbod varieert van kennismakingsworkshops tot erkende en geaccrediteerde opleidingen. Ons kennisinstituut bij uitstek, waar zingeving en een down-to-earth-mentaliteit samenkomen, heeft dus ook voor jou een passende training in petto.

< Terug naar actueel

    T. J.:

    “ Jolanda is een coach die vanuit respect en met oprechte en liefdevolle aandacht naar je luistert en van daaruit de vinger op de juiste plek weet te leggen. Met haar passie en humor weet ze je te raken en uit te dagen om in beweging te komen. ”